OmrEfeT Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 4050 İşlemci i5 13500H Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.148 Çözümler 6 4 Mayıs 2024 #3 OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz klasik gibi olacak ama RDR 2. açık dünyası bambaşka yapılacak gezilecek tonca şey var.
OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz klasik gibi olacak ama RDR 2. açık dünyası bambaşka yapılacak gezilecek tonca şey var.
OmrEfeT Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 485936 dedi: Stardew Valley. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama pek sarmadı. ozguven_askim dedi: Biraz klasik gibi olacak ama RDR 2. açık dünyası bambaşka yapılacak gezilecek tonca şey var. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir bakmak lazım bir ara.
485936 dedi: Stardew Valley. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama pek sarmadı. ozguven_askim dedi: Biraz klasik gibi olacak ama RDR 2. açık dünyası bambaşka yapılacak gezilecek tonca şey var. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir bakmak lazım bir ara.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 673 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Subnautica kesinlikle denemelisiniz OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla...
Subnautica kesinlikle denemelisiniz OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla...
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 4 Mayıs 2024 #6 OmrEfeT dedi: Oynadım ama pek sarmadı. Güzel fikir bakmak lazım bir ara. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat oynadıysanız normal. Hikayeli oyun sonuçta ilerleye ilerleye gidecek. Bence bir deneyin en mükemmel oyundur.
OmrEfeT dedi: Oynadım ama pek sarmadı. Güzel fikir bakmak lazım bir ara. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat oynadıysanız normal. Hikayeli oyun sonuçta ilerleye ilerleye gidecek. Bence bir deneyin en mükemmel oyundur.
matrixneoo Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #7 OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fallout 4 Diziden gaza gelip girdim eskiden 80 saat oynadım şu an ev yapıyorum 200 saat oldu.
OmrEfeT dedi: Selam. Hayatsız gibi oynanacak oyun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fallout 4 Diziden gaza gelip girdim eskiden 80 saat oynadım şu an ev yapıyorum 200 saat oldu.
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #8 Zula. Bayağı iyi oynarsın. Beyler dislike tuşuna abanmayın fakirim ben ne önerebilirim ki? Beyler dislike tuşuna abanmayın fakirim ben ne önerebilirim ki? Son düzenleme: 4 Mayıs 2024
Zula. Bayağı iyi oynarsın. Beyler dislike tuşuna abanmayın fakirim ben ne önerebilirim ki? Beyler dislike tuşuna abanmayın fakirim ben ne önerebilirim ki?
matrixneoo Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #9 485936 dedi: Stardew Valley. Genişletmek için tıkla... Oyuna bir giremedim tek başıma hiç sarmadı.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 4 Mayıs 2024 #10 matrixneoo dedi: Oyuna bir giremedim tek başıma hiç sarmadı. Genişletmek için tıkla... Becerememişsindir. Youtube'den bak. Güzel oyun baya.
matrixneoo dedi: Oyuna bir giremedim tek başıma hiç sarmadı. Genişletmek için tıkla... Becerememişsindir. Youtube'den bak. Güzel oyun baya.