Oyun tavsiyesi

theberkmusic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Mühendis
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050 Laptop
İşlemci
I5-12450H
Arkadaşlar RTX 4050 ve i5-12450H laptop sistemim var. Son zamanlarda ne oynayacağımı bilmiyorum. Henüz hangi tarz oyunlar bana göre bunu da keşfedebilmiş değilim. Sizden oyun önerisi istiyorum...
2 ay içerisinde oynadığım ve hoşuma giden oyunlar:
Spider-Man Remastered, CS2(bağımlısıyım), Valorant, Call of Duty herhangi bir oyunu, Back 4 Blood, PUBG, Half-Life 1 ve 2, Fall Guys, RDR 2, GTA 4 ve 5 vb. oyunlar hoşuma giden oyunlardan birkaç tanesi. KYK yurdunda oynamalık internet gerektirmeyen hikayeli hikayesiz ne oyun varsa bana lazım 😀
Yakın zamanda Miles Morales indirmeyi planlıyorum. Miles Morales bitirdikten sonra ne oynamalıyım?

Arkadaşlar RTX 4050 ve i5-12450H laptop sistemim var. Son zamanlarda ne oynayacağımı bilmiyorum. Henüz hangi tarz oyunlar bana göre bunu da keşfedebilmiş değilim. Sizden oyun önerisi istiyorum...
Spider-Man Remastered, CS2(bağımlısıyım), Valorant, Call of Duty herhangi bir oyunu, Back 4 Blood, PUBG, Half-Life 1 ve 2, Fall Guys, RDR 2, GTA 4 ve 5 vb. oyunlar hoşuma giden oyunlardan birkaç tanesi. KYK yurdunda oynamalık internet gerektirmeyen hikayeli hikayesiz ne oyun varsa bana lazım 😀
Yakın zamanda Miles Morales indirmeyi planlıyorum. Miles Morales bitirdikten sonra ne oynamalıyım?

2024 Epic Games indirim oyunları buraya bakmanı öneririm oyunlar hepsi zaten kaliteli oyunlar hikayesi olsun grafikler olsun.

The Last of Us Part 1
Uncharted 4
Days Gone,
Ghost of Tsushima
Silent Hill 2 Remake
A Plague Tale: İnnocence ve Requiem
Resident Evil 4 Remake
Horizon Forbidden serisi
Alan Wake serisi
The Witcher Serisi
Cyberpunk 2077
Metal Gear serisi
Assassin's Creed serisi
Death Stranding

The Last of Us Part 1 oynamak istedim bir aralar fakat fiyatı pahalı olduğu için vazgeçtim. Para vermeden indirebileceğim bir yer biliyor musun?

The Last of Us Part 1 oynamak istedim bir aralar fakat fiyatı pahalı olduğu için vazgeçtim. Para vermeden indirebileceğim bir yer biliyor musun?
Malesef ben de pahalı olduğu için alamamıştım bu oyunu. torrent Oyun sitesinden indirmiştim bir sıkıntı olmadı akıcı bir şekilde oynuyorum. Optimizasyonu iyi gibi.

jedi fallen order, resident evil 4 remake, Kingdom newlands ve kingdom two crowns, grounded, manor lords, unravel, cuphead.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı