Oyun tavsiyesi

RizelyFaruk

Decapat
Bilgisayarımı ailemden ötürü kapatmak ve bırakmak zorunda kaldım, ve sıkıntıdan patlıyorum. Telefondaki hiçbir şey beni tatmin etmiyor. Bilgisayar tadı olan mobil oyunlar veya sıkıntımı çözecek bir şeyler arıyorum, ama bulamıyorum. Yanıyorum ölüyorum bitiyorum mahvoluyorum anladınız işte. Bana. 🥺

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda PUBG,Fortnite,This War of Mine gibi oyunlar oynayabilirsin.

"Darkness Rises" bir rpg oyunudur. Sınıf çeşitliliği var. Karakterinin görünümünü istediğin gibi özelleştirebilirsin. Efektleri güzel. Bunların yanı sıra bir de hikayesi var. Unutmadan içeriği "Türkçe". Mobil oyunlara pek vakit ayıramadığımdan bu oyunu henüz bitiremedim fakat yükledikten sonra 1 saat civarı oynamıştım ve efsane sarmıştı. Oynadığım ilk 1 saate göre 10 üzerinden puanlama yaparsam 7.5 veririm. Puan kırmamın sebebi ise şuan aklıma gelmeyen fakat o 1 saat içerisinde büyülenmiş gibi oynarken aa bak bunlar da olsa dediğim bir iki bir şey vardı onların olmayışındandır. Yine de en azından test etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı