Yusuf Ziya Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #21 Merthella dedi: Hocam yazdım ama neyse görmemişsiniz sayıyorum 60-70 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Görmemişim üzgünüm. teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-ryzen-3-1200-3-1ghz-rx560-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-21-5-75hz-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html
Merthella dedi: Hocam yazdım ama neyse görmemişsiniz sayıyorum 60-70 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Görmemişim üzgünüm. teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-ryzen-3-1200-3-1ghz-rx560-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-21-5-75hz-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.721 Makaleler 4 Çözümler 9 13 Haziran 2020 #22 EgeBatur dedi: Konu sahibinin bilgisayarı neredeyse her oyunu oynatacak seviyede. Genişletmek için tıkla... Olsun.Bunların arasından da güzel oyunlar var.
EgeBatur dedi: Konu sahibinin bilgisayarı neredeyse her oyunu oynatacak seviyede. Genişletmek için tıkla... Olsun.Bunların arasından da güzel oyunlar var.
Yusuf Ziya Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #23 EgeBatur dedi: Konu sahibinin bilgisayarı neredeyse her oyunu oynatacak seviyede. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada görüldüğü gibi yüksek ayarlar 1920X1080 çözünürlükte 40 50 FPS oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi gözüküyor takılırda paraya yazık olur diye korkuyordum.
EgeBatur dedi: Konu sahibinin bilgisayarı neredeyse her oyunu oynatacak seviyede. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada görüldüğü gibi yüksek ayarlar 1920X1080 çözünürlükte 40 50 FPS oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi gözüküyor takılırda paraya yazık olur diye korkuyordum.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Haziran 2020 #24 Yusuf Ziya dedi: Gayet iyi gözüküyor takılırda paraya yazık olur diye korkuyordum. Genişletmek için tıkla... Hayret ilk defa birisi Epic Games'den GTA 5 almamış .
Yusuf Ziya dedi: Gayet iyi gözüküyor takılırda paraya yazık olur diye korkuyordum. Genişletmek için tıkla... Hayret ilk defa birisi Epic Games'den GTA 5 almamış .
Yusuf Ziya Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #25 Merthella dedi: Hayret ilk defa birisi Epic Games'den GTA 5 almamış . Genişletmek için tıkla... Bedavasını kaçırdım yaa. Assassin's Creed serisi güzel mi?
Merthella dedi: Hayret ilk defa birisi Epic Games'den GTA 5 almamış . Genişletmek için tıkla... Bedavasını kaçırdım yaa. Assassin's Creed serisi güzel mi?