Marchempas Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bu linkteki oyun testlerinde kullanılan programın adı ne bilen varsa söylerseniz sevinirim iyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar bu linkteki oyun testlerinde kullanılan programın adı ne bilen varsa söylerseniz sevinirim iyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gullit Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Benim bildiğim oyunların içinde benchmark testi oluyor
Marchempas Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #3 Gullit dedi: Benim bildiğim oyunların içinde benchmark testi oluyor Genişletmek için tıkla... tüm oyunlarda aynı fps ölçme programını kullanmış ama bunun bi adı vardır illaki
Gullit dedi: Benim bildiğim oyunların içinde benchmark testi oluyor Genişletmek için tıkla... tüm oyunlarda aynı fps ölçme programını kullanmış ama bunun bi adı vardır illaki
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 Marchempas dedi: Arkadaşlar bu linkteki oyun testlerinde kullanılan programın adı ne bilen varsa söylerseniz sevinirim iyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Msi Afterburner?
Marchempas dedi: Arkadaşlar bu linkteki oyun testlerinde kullanılan programın adı ne bilen varsa söylerseniz sevinirim iyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Msi Afterburner?
Marchempas Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #5 Reanrao dedi: Msi Afterburner? Genişletmek için tıkla... hiç benzemiyor arayüzü onu kullandım biliyorum
Reanrao dedi: Msi Afterburner? Genişletmek için tıkla... hiç benzemiyor arayüzü onu kullandım biliyorum
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 6 Şubat 2023 #6 MSI AfterBurner bu. Değilse NitroSense falan.
KaansiBlox Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 98 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 8GB SSD 1: PNY CS2130 500GB SSD SSD 2: WDC WDS120G2G0A-00JH30 1TB SSD Ekran kartı: GeForce GTX 1050 TI Anakart Üreticisi: Micro-Star International (MSI) Anakart Modeli: B450M PRO-M2 MAX (MS-7B84) İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor, 3400mhz, 6 Çekirdek, 12 mantıksal işlemci. BIOS Modu: UEFI İşletim Sistemi: Windows 11 22H2 Build 22621.2428 Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #7 NitroSense. Programın üstünde zaten yazıyor.