C Cellat006 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #1 Selamlar herkese, Bu görselde kullanılan programın ismini bilen var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
Selamlar herkese, Bu görselde kullanılan programın ismini bilen var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #2 Msi Afterburner olabilir Artı 0 Eksi
KS KS C Cellat006 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #3 Emir Asan dedi: Msi Afterburner olabilir Genişletmek için tıkla... Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor. Artı 0 Eksi
Emir Asan dedi: Msi Afterburner olabilir Genişletmek için tıkla... Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 24 Ekim 2020 #4 Cellat006 dedi: Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının harcadığı gücü NVIDIA gösteriyor artık. Eğer ekran kartınız NVIDIA ise görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cellat006 dedi: Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının harcadığı gücü NVIDIA gösteriyor artık. Eğer ekran kartınız NVIDIA ise görebilirsiniz.
B bora_yarkin Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #5 MSI Afterburner. Artı 0 Eksi
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #6 MSI Afterburner bu, bende de hemen hemen böyle bir görünüme sahip. Bununla ilgili forumda bir rehber vardı. Artı 0 Eksi
MSI Afterburner bu, bende de hemen hemen böyle bir görünüme sahip. Bununla ilgili forumda bir rehber vardı.
3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #7 Cellat006 dedi: Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner+HWinfo büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Cellat006 dedi: Yok afterburnerı kullanıyorum,bu o değil,afterburnerda ekran kartının harcadığı gücü göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner+HWinfo büyük ihtimalle.