Oyun ve Autocad-Proteus için Notebook - 2000 TL

Mehmetcan Altan

Hectopat
Ben bir notebook alacağım. Crysis, Tom raider gibi oyunları oynamak istiyorum ama okulda kullandığımız autocad-proteus gibi programları da kullanıyoruz. Ekran kartı yüksek bir notebook bakıyorum. Bütçem 2000 TL. Nasıl bir notebook almayım.

2000 tl ye bu oyunları iyi ayarlarda oynayabileceğin bir laptop yok sanırsam. Bir de ekran kartını yüksek istiyorsun. Bütçeni 600 tl civarında arttırabilirsen MSI GX60 tavsiye ederim. Zaten başka birşeyde bulabileceğini sanmıyorum. Ama şunuda önerebilirim.
MSI - MSI GE60 0ND-663XTR Core i5-3230M 8GB 750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (500GB Usb3.0 Disk, Mouse, Çanta Hediye) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Buda var
MSI - MSI CX61 2OD-008XTR Core i7-4702MQ 8GB 750GB GT740M 2GB 15.6" FreeDos - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bunlardan daha iyi birşeyde bulabileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı