Oyun ve başlangıç için distro tavsiyesi

Debian kullanıcısı pek acemi sayılmaz yahu!
Linux Mint ile başlayabilirsiniz.
Sistem özelliklerine göre masaüstü tercihi yaparsınız.
Sistem güçlü ise Cinnamon, orta ise MATE, zayıf ise Xfce seçin.

Debian kullanıcısı pek acemi sayılmaz yahu!
Linux Mint ile başlayabilirsiniz.
Sistem özelliklerine göre masaüstü tercihi yaparsınız.
Sistem güçlü ise Cinnamon, orta ise MATE, zayıf ise Xfce seçin.
Sağ ol.

Biraz yeni başlayanlara uygun değil ama garuda kurabilirsin. Oyun için optimize edilmiş.

Biraz yeni başlayanlara uygun değil ama garuda kurabilirsin. Oyun için optimize edilmiş.

Sağ ol. Ama ben stok masaüstü ortamı kullanan dağıtım isterim. (Örnek Linux Mint'de Xfce temalı gelir. Ben normal temasız istiyorum.).

Archinstall komutu ile kurmak sorun yaşatır mı? Eğer çıkartırsa Debian kurarım. Debian'da Arch gibi temasız.
Evet, Debian da saf olarak geliyor. Ben de şimdi Debian MATE üzerinden yazıyorum.
Arch Linux Gui ile Debian Live CD üzerinden kurulum benziyor. İkisini de önce canlı modda açmanızı öneririm. Masaüsütündeki kurulum simgesi ile başlarsınız ikisinde de.
Tercih sizin artık.

Abi şimdi bu Debian azıcık eski diyorlar. Şimdi 11. nesil Intel işlemcileri ve NVIDIA GTX1600 serisini veya NVIDIA RTX3000 serisini destekler mi?

Abi şimdi bu Debian azıcık eski diyorlar. Şimdi 11. nesil Intel işlemcileri ve NVIDIA GTX1600 serisini veya NVIDIA RTX3000 serisini destekler mi?
Debian eski falan değil.
11.3 Sürümü daha çok taze.
Linux Mint eski asıl...

Ama o da destekliyor.
Sürücü yöneticisinde mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…