Oyun ve ders için bilgisayar önerisi

Bu monitör IPS daha iyi olur.
Exper'i çok seviyorum ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciyi Ryzen 5 2400G seçin ve kasayı Power Boost 500W olan model yapın. Toplamda 3100 TL yapıyor. Bütçeyi biraz arttırarak ikinci el bir monitör alırsanız tam olur. Ekran kartı bu sistemde bulunmuyor. İşlemci içinde dahili ekran kartı var ve LoL, Minecraft, CS:GO gibi oyunları rahatlıkla oynatacaktır. İsteğe bağlı olarak ilerleyen dönemlerde de ekran kartı takabilirsiniz. İçerisinde 250GB M.2 SSD var. Bu da çok yüksek hız değerleri demektir. Şu an da bunu buldum. Daha iyisini bulursam buraya atarım dostum.

Düzeltme: @370423 arkadaşın attığı hazır sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Şu an en iyisi o gibi duruyor.
Sistemi ben atmadım :) sadece monitör önerdim @intelstokfan yaptı sistemi, ve gayet iyi yapmış.

Toplama PC:

Hazır sistem:
Monitör olarak ise bu:

Anakart uyumsuz, B450M PRO M.2 uyumlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı