CaptainReinhard
Femtopat
Arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi. Oyun odaklı başta olmak üzere genel kullanım amaçlı bir monitör arayışındayım. En az 144 Hz bir monitör bakıyorum. Yoğun araştırmalar sonucu üç monitörde karar kıldım. Bunlardan ikisi IPS panel, diğeri ise VA panel. Özellikle Dell S2422HG'yi çok beğendim tasarımı, kavisli olması ve pivot bulunmasından dolayı. Hangisini tavsiye edersiniz?
www.akakce.com
www.n11.com
www.akakce.com
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: