Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere daha çok gündelik kullanım için ayrıca ara sıra oyun oynadığımda beni üzmeyecek klavye+mouse seti arıyorum. Bütçem 3000 liraya kadar fakat seçenek bulamazsam biraz daha artırabilirim. Tabii ki uygun F/P ürünü benim için daha iyi olacaktır. Aşağıya istediğim özellikleri detaylı şekilde yazacağım. Aşağıdaki özelliklerin dışında ışıklı olması, havalı görünmesi gibi şeylerle ilgilenmiyorum. Hepsini karşılayacak bir ürün bulabilir miyim bilmiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
1) Tek USB dongle ile klavye+mouse bağlantısı. ( önemli)
2) Daha az yer kaplaması açısından sağ kısımdaki numerik tuşların olmaması.
3) Tablet ve TV için Bluetooth bağlantısı. ( olsa iyi olur tabii ama duruma göre vazgeçebilirim)
4) Uzun ömürlü ve kaliteli yapı.
5) Kablolu oyuncu setleri kadar beklentim yok fakat gecikme süresinin aşırı sinir bozan düzeyde olmaması.
6) Tercihen ses açma ve kapatma, oynatma ve durdurma ile alakalı medya tuşları olması ve klavyenin sessiz çalışması. (olmasa da olur)
1) Tek USB dongle ile klavye+mouse bağlantısı. ( önemli)
2) Daha az yer kaplaması açısından sağ kısımdaki numerik tuşların olmaması.
3) Tablet ve TV için Bluetooth bağlantısı. ( olsa iyi olur tabii ama duruma göre vazgeçebilirim)
4) Uzun ömürlü ve kaliteli yapı.
5) Kablolu oyuncu setleri kadar beklentim yok fakat gecikme süresinin aşırı sinir bozan düzeyde olmaması.
6) Tercihen ses açma ve kapatma, oynatma ve durdurma ile alakalı medya tuşları olması ve klavyenin sessiz çalışması. (olmasa da olur)
Son düzenleyen: Moderatör: