Selamlar arkadaşlar, 4 bin civarında bir klavye almak istiyorum ama baktıkça çok karışıyor. Başlıkta dediğim gibi oyun (FPS) ve günlük kullanım için kullanılacak. Tek kesin olduğum konu, sessiz Switch'lerden olması. Biraz fiyat artışıyla çok daha iyi seçenekler varsa bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Mekanik değil, fiyatı da 4 bin bandında değil daha ucuz fakat zamanında keşke alsaydım dediğim klavye. Mavi switch %60 mekanik klavyeyle bu klavye arasında kalmıştım gidip mekanik klavye almıştım. Bu eskiyene kadar yeni klavyede almak istemiyorum fakat şu an bir klavye alacak olsam kesinlikle bunu alırdım. Hem renk seçeneklerini kontrol edebiliyorsun hem sessiz hem de zaman zaman bazı tuşlara ihtiyacının olduğu olabiliyor o yüzden %60 klavyeler gibi karmaşık değil.
Sessiz switch diyince aklıma AULA F75'in switchi geldi.Selamlar arkadaşlar, 4 bin civarında bir klavye almak istiyorum ama baktıkça çok karışıyor. Başlıkta dediğim gibi oyun (FPS) ve günlük kullanım için kullanılacak. Tek kesin olduğum konu, sessiz switch'lerden olması. Biraz fiyat artışıyla çok daha iyi seçenekler varsa bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Sıfır ses mi istiyorsun hocam yoksa hafif tok bir sesi olsa sorun olur mu sana?Selamlar arkadaşlar, 4 bin civarında bir klavye almak istiyorum ama baktıkça çok karışıyor. Başlıkta dediğim gibi oyun (FPS) ve günlük kullanım için kullanılacak. Tek kesin olduğum konu, sessiz switch'lerden olması. Biraz fiyat artışıyla çok daha iyi seçenekler varsa bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
o kadar takıntılı değilim normal olsun o mavi olanlar mıydı daktilo gibi çıkmasın yeterliSıfır ses mi istiyorsun hocam yoksa hafif tok bir sesi olsa sorun olur mu sana?
O zaman seçeneğin çok hocam. Peki boyut tercihin var mıdır?o kadar takıntılı değilim normal olsun o mavi olanlar mıydı daktilo gibi çıkmasın yeterli
hocam bu klavye şu an kafamdakilerden çok uzak bir taraftan da bakıyorum bu yeni özellikleri taşıyan bir klavye daha iyi olacak teşekkürlerMekanik değil, fiyatı da 4 bin bandında değil daha ucuz fakat zamanında keşke alsaydım dediğim klavye. Mavi switch %60 mekanik klavyeyle bu klavye arasında kalmıştım gidip mekanik klavye almıştım. Bu eskiyene kadar yeni klavyede almak istemiyorum fakat şu an bir klavye alacak olsam kesinlikle bunu alırdım. Hem renk seçeneklerini kontrol edebiliyorsun hem sessiz hem de zaman zaman bazı tuşlara ihtiyacının olduğu olabiliyor o yüzden %60 klavyeler gibi karmaşık değil.
Bu arada bazı arkadaşlar bu klavyeyi beğenmeyebilir kronik sorunlu olduğunu söyleyebilir fakat kendi yakın arkadaşım bu klavyeyi 3 senedir kullanıyor ve bir sorun yaşamadığını belirtmişti. Tip olarak da güzel olduğu için önerdim.
evt sesi iyiymiş gerçekten teşekkürlerSessiz switch diyince aklıma AULA F75'in switchi geldi.
benim için ışıklandırma da önemli değil oyun tarafı açısından eksik olmasın yeterli %65-%75'ler iyi duruyorO zaman seçeneğin çok hocam. Peki boyut tercihin var mıdır?
hocam bu klavye şu an kafamdakilerden çok uzak bir taraftan da bakıyorum bu yeni özellikleri taşıyan bir klavye daha iyi olacak teşekkürler
evt sesi iyiymiş gerçekten teşekkürler
benim için ışıklandırma da önemli değil oyun tarafı açısından eksik olmasın yeterli %65-%75'ler iyi duruyor
çok teşekkürlerMağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
WOBKEY Rainy 75 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
VGN V87 PRO Mekanik Klavye
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-2)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Pembe Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-9)
MCHOSE Z75S, en son teknolojiyi olağanüstü işçilikle birleştiren kompakt bir %75 mekanik klavyedir.www.gaming.gen.tr
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye
Ajazz AK820 Pro mekanik klavye ile dayanıklılığı ve performansı bir araya getirin. Sağlam kasası, kaliteli mekanik anahtarları ve şık RGB aydınlatmasıyla hem oyun hem de profesyonel kullanım için idealdir.mecmonkey.com