Oyun ve iş için sistem toplama

Ileride 15 bin bandina kadar cikabilirim ekran karti icin. Benim buradaki amacim ekran karti haric diger parcalari toplayip onlari gercekten cok uzun sure degistirmemek. Ekran kartini da ilerde 3080ti ya da 3080 gibi bir modelle guncelleyebilirim

Ileride 15 bin bandina kadar cikabilirim ekran karti icin. Benim buradaki amacim ekran karti haric diger parcalari toplayip onlari gercekten cok uzun sure degistirmemek. Ekran kartini da ilerde 3080ti ya da 3080 gibi bir modelle guncelleyebilirim
O zaman size şimdilik 2060 yeter. Elinizdeki sistem gayet iyi. Ancak 1 TB SSD ve daha iyi bir sıvı soğutma seçilebilir.

O zaman size şimdilik 2060 yeter. Elinizdeki sistem gayet iyi. Ancak 1 TB SSD ve daha iyi bir sıvı soğutma seçilebilir.
500GB yanina 1 TB m2 SSD takmayi dusunuyorum ancak ana sistemin bulunacagi SSD'yi sormak daha mantikli geldi su an icin. 2060 ekran karti ve sivi sogutma icin oneriniz var mi?

500GB yanina 1 TB m2 SSD takmayi dusunuyorum ancak ana sistemin bulunacagi SSD'yi sormak daha mantikli geldi su an icin. 2060 ekran karti ve sivi sogutma icin oneriniz var mi?
Soğutma olarak PF240 yeterlidir. Fazladan para vermeye gerek yok. Ancak istiyorsanız fazladan para verilebilir.

Ekran kartı olarak;

Cok tesekkur ederim ya cok sagolun. 2060 icin bir tavsiyenizi de alabilir miyim?

Mesajımı güncelledim.
Harikasiniz ya cok tesekkur ederim cok sagolun. Alttaki sivi sogutma hakkinda dusunceniz nedir bunun birden fazla yerde onerildigini gordum de burada danismak istedim.

Gayet güzel bir ürün. Lian li kral gibi ürünler üretiyor. Bu da alınabilir. Ancak fazladan para vermek istemiyorsanız attığım PF240 alınabilir.

Gayet güzel bir ürün. Lian li kral gibi ürünler üretiyor. Bu da alınabilir. Ancak fazladan para vermek istemiyorsanız attığım PF240 alınabilir.
Tabii fazla para vermemek benim birinci onceligim su an Sadece isinma sorunu vb olur mu diye endise ediyorum ozellikle AAA oyunlari oynarken sicaklik sorunu olur mu diye supheleniyorum. Yoksa 240MM bir sogutucu alirsam kasayi da daha guzel alabilirim. Mesela 240MM sivi sogutucuda eger isinma sorunu olmazsa asagidaki kasayi alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…