Oyun ve sistem için 1 TB SSD önerisi

Anıl_alp232

Kilopat
Daha fazla  
Anakart MSI B550-A-PRO yani 4.0 SSD destekliyor. İşlemci R5 5600.

Sistemi ve oyunları kuracağım. Bir de yayın açıyorum. En mantıklısı hangisidir? Her konuda biri övülürken diğerinin bahsi geçmemiş. 4.0 portuna takacağım. Uzunca bir süre kullanacağım. Ekstra 1TB, dosya için HDD mevcut. SATA da alabilirim bu bütçede iyi bir SATA bulamadım. M.2 daha mantıklı duruyor. Teşekkürler.
Isınıma sorunu olduğu yazılmış ama alttaki SSD'lere rakip değil gibi de. DRAM mevcut. 3.0 destekliyor.

Çok ısındığı ve ısındığı zamanlarda hız düşmesi yaşadığı söylenmiş. Genel olarak sosyalde oldukça fazla tavsiye ediliyor, sistem ve oyun için. 3.0 destekliyor.

Sırf 4.0 destekliyor diye listemde. Hızları 3.0'lara kıyasla düşük. DRAM mevcut değil ama sanal DRAM teknolojisi var. (hmb)

İkinize de teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

@William_Butcher @GalaxySal450 eveeeet 2 gün alamadım hemen 1700TL olmuş artık pek alabileceğimi düşünmüyorum Max 1500 gibi sistem ve oyun için 1 TB SSD öneriri misiniz ya da konuyu açtığımda belirttiklerimden hangisi mantıklı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…