Oyun ve Üniversite İçin MSI GE70 2PC Apache veya Dell Inspiron 7537

Makaleler
25
Bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. İki model buldum ama ikisi içinde olumsuz yorumlar aldım. Bu yüzden bir de size danışayım dedim. Birincisi MSI GE70 2PC Apache, diğeri Dell Inspiron 7537. MSI da Intel Core i5-4200H İşlemci, NVIDIA GeForce GTX 850M 2G GDDR5 Ekran Kartı, 1 TB 7200 RPM HDD, 8GB DDR3L 1600MHz Hafıza var. Dell de ise Intel Core i5, NVIDIA GeForce GT750M GDDR5, 6GB 1600 MHZ DDR3 RAM var. MSI hakkındaki olumsuz yorum fazla ısınması, Dell'in ise ekran boyutu ve markası. Benim bu sene bilgisayar mühendisliği bölümünü tutturmuş olmamla birlikte hangisi hem oyun hem de üniversite için daha yararlı olur?

Her iki modelin de ekran kartı eski mimariye sahip. Tavsiyem yeni Maxwell mimarili GPU’ları beklemen. GTX 900M serisi dizüstü bilgisayarlar hem daha az ısınacak hem de daha yüksek performans sunacak. Eğer bekleyemem diyorsan GTX 850M GPU’lu modellere bakabilirsin. 850M de Maxwell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…