Oyun ve video edit için Ryzen 5 2600x

Ballistix

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Hem oyun oynayan hem de Video Edit işleriyle uğraşan biriyim. Bu yüzden Ryzen5 2600x doğru bir tercih oldu diye düşünüyorum. Neden böyle bir kasa tercih ettin derseniz bana göre kasa pek önemli değil. Masanın üstünde çalışsın, yeter ki "stabil ve performanslı" çalışsın.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu ram ve bu anakart nasıl olur? Ekran kartı seçimim nasıl?

M2SSD ve 1TB HDd olmak mecburiyetinde, işim dolayısıyla.

365464

RAM'lerin aynısını Asus Prime 450M-K, Ryzen 5 2600 ile kullanıyorum, 3000 MHz'de problemsiz çalışıyor. Video edit işleri dediniz, kullandığınız programlar Cuda kullanıyorsa Nvidia bir ekran kartı seçerseniz belki daha çok performans alabilirsiniz. Konu ile ilgili daha çok bilgi sahibi olan arkadaşlar ayrıntılı açıklayabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak iyi bir sistem. Ancak 750W fazla olmuş. 650W bu sistem için yeterlidir diye düşünüyorum.
Kasa deyip geçmeyin. Kasanızın yeteri kadar serinleyip serinlememesi önemlidir. Yaz mevsimi geldiğinde bileşenlerin ısınmasından dolayı sorun yaşayabilirsiniz.

5500-6000TL
Hocam kasa önemsiz deyip ucuza kaçmayın hava akışı çok önemli.Onun dışında güzel sistem eğer bütçeyi bir tık artırıp RTX 2060 alabilirseniz süper olur.

İşlemci Noctua D serisi ile soğutulacak. Elimde mevcut. Kaya ekstra fanlar sayesinde hava sirkülasonu sağlayacağıma inanıyorum.

Genel olarak iyi bir sistem. Ancak 750W fazla olmuş. 650W bu sistem için yeterlidir diye düşünüyorum.
Kasa deyip geçmeyin. Kasanızın yeteri kadar serinleyip serinlememesi önemlidir. Yaz mevsimi geldiğinde bileşenlerin ısınmasından dolayı sorun yaşayabilirsiniz.

İşlemci Noctua D serisi ile soğutulacak. Elimde mevcut. Kaya ekstra fanlar sayesinde hava sirkülasonu sağlayacağıma inanıyorum.
Diğer dostların da yorumlarını bekliyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı