Oyun ve web programlama için 50.000 TL sistem önerisi

Bütçe
50k

kaan270x

Decapat
Yer
Antalya
Ağırlıklı olarak oyun ve web programlama yapacağım, parçalar:

Yarın sipariş vereceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

@cumali_032

Max 50k mı hocam?

Her şey dahil.

Peki monitör hocam?

Amazon'lu link. En üstte.

Peki monitör hocam?

Klavye falan da var onlarla birlikte 50k.

Kasa.

PSU ve RAM'den kısıp soğutucuyu güzelleştirmenizi tavsiye ederim. 7600X'e o soğutma yetmez. Ayrıca 4070 vs. bakabilirsiniz incehesap gaming gecelerinden. Render ve oyun programlama için amd ekran kartları biraz daha kötü. (ben bu hafta 7600x+4070 pcyi 37k'ya topladım. Kalan parayıda ekipmanlara kullanabilirsiniz.)

PSU ve RAM'den kısıp soğutucuyu güzelleştirmenizi tavsiye ederim. 7600X'e o soğutma yetmez. Ayrıca 4070 vs. bakabilirsiniz İncehesap Gaming gecelerinden. Render ve oyun programlama için AMD ekran kartları biraz daha kötü. (ben bu hafta 7600X+4070 PC'yi 37K'ya topladım. Kalan parayı da ekipmanlara kullanabilirsiniz.)

Oyun programlama işlemci üzerine dayalıdır ayrıca önerdiğiniz sıvı soğutma varsa yazabilirsin sorun olmaz.

Oyun programlama işlemci üzerine dayalıdır ayrıca önerdiğiniz sıvı soğutma varsa yazabilirsin sorun olmaz.
Hocam yukarıda attiginiz parcalari teker teker inceledim. Eğer CS:GO ve VALORANT oynayacaksaniz zowie bu konuda ustadir. Parça olarak iyi parcalar atmissiniz. Tek problem islemciyi 7600 alın. Baska diyecegim bir sey yok guzel sistem diyorum.

Hocam yukarıda attiginiz parcalari teker teker inceledim. Eğer CS:GO ve Valorant oynayacaksaniz Zowie bu konuda ustadir. Parça olarak iyi parcalar atmissiniz. Tek problem islemciyi 7600 alın. Baska diyecegim bir şey yok guzel sistem diyorum.

Neden 7600?

PSU ve RAM'den kısıp soğutucuyu güzelleştirmenizi tavsiye ederim. 7600X'e o soğutma yetmez. Ayrıca 4070 vs. bakabilirsiniz İncehesap Gaming gecelerinden. Render ve oyun programlama için AMD ekran kartları biraz daha kötü. (ben bu hafta 7600X+4070 PC'yi 37K'ya topladım. Kalan parayı da ekipmanlara kullanabilirsiniz.)

Bu yeter mi?

Son düzenleme:
Neden 7600?

Bu yeter mi?
7600X'e sogutma yetmez 140W TDP var. Ondan dolayi 7600 arasinda cok fark yok 7600 yapin baska bise yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı