P Patrean Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #1 Merhabalar. Oyun ve yayın bilgisayarı toplamak istiyorum bütçe 18-19 bin arasında güzel önerileri olanlar yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Merhabalar. Oyun ve yayın bilgisayarı toplamak istiyorum bütçe 18-19 bin arasında güzel önerileri olanlar yazarsa sevinirim.
Ege Hazar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 1.779 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #2 Bu monitör ile birlikte 18.800 TL ediyor. Dosya Ekleri 19.PNG 73,2 KB · Görüntüleme: 95
P Patrean Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #3 Ege Hazar dedi: Bu monitör ile birlikte 18.800 TL ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi? Son düzenleme: 3 Eylül 2019
Ege Hazar dedi: Bu monitör ile birlikte 18.800 TL ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi?
E Escanor Centipat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 5 3 Eylül 2019 #4 Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... ben bir öneri alabilirim varsa 5500-6000 tl arası 2060 lı en az bir sistem monitör hariç
Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... ben bir öneri alabilirim varsa 5500-6000 tl arası 2060 lı en az bir sistem monitör hariç
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 3 Eylül 2019 #5 Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilcek en iyi sistemi atmış arkadaş alırsanız onu alın pek değişcek birşeyi yok açıkcası.
Patrean dedi: Çok sağolun güzel bir sistem olmuş cevap verdiğiniz için teşekkürler Başka sistem önerisi olanlar yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilcek en iyi sistemi atmış arkadaş alırsanız onu alın pek değişcek birşeyi yok açıkcası.