Oyun ve yayın için kulaklık önerisi

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi ben yayında ekstra mikrofon almamak adına mikrofonu iyi olan bir oyun kulaklığı istiyorum. Çoğu zaman kulaklık iyi olsa mikrofonu kötü oluyor, mikrofonu iyi olsa kulaklığı kötü oluyor. Bu yüzden ikisini bir arada bulabileceğim bir kulaklık önerisi bekliyorum. LOL, TFT gibi oyunların yanı sıra R6, PUBG gibi oyunlar da oynadığım için mikrofonunun yanında sesi de iyi kasabileceğim bir kulaklığa gerçekten ihtiyacım var. Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Ayrıca oyuncu kulaklığında öyle ikisi bir arada bulamazsın al şu mikrofonu uygun fiyata yayınlarda kesin iş görür derseniz de ikisini ayrı almaya da açığım.

Bütçem: 350-600 arası bu bütçeye zor biliyorum ama şansımı sizden tavsiye alarak denemek istedim bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair HS serisine bakabilirsiniz mikrofon konusunda gayet iyi.

Kablosuz olarak Corsair Void Pro RGB veya Corsair HS70.

Steelseries Arctis 5 2019, Cooler Master MH750, Plantronics Rig 500 Pro bunlara bakabilirsiniz kablolu olarak farklı fiyatlarda en çok hoşunuza gideni seçersiniz mikrofon testlerine göre.

Peki hocam bunları twitch'de yayın yaparken kullansam mikrofonları çok sırıtır mı sizce? Mikrofonlarıyla ilgili ayrıntılı bir bilgi ve test bulamadım çünkü.

Bir de şu kulaklığın mikrofonunu çok övmüşler nedendir anlayamadım. Acaba ses kasma olaylarında falan nasıldır bu?

Bir de şöyle mikrofonlar buldum bunlardan biri hakkında bilgisi olan biri varsa önerirse bunlardan birini mikrofon ve kulaklığı ayrı olarak da alabilirim.

Gerçekten değecek ürünler bulabilirsem bütçeyi 800'e kadar da çıkarabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı