Dediğim gibi SSD'im oloduğu için almayacağım, kasa olarak MSI Mag Forge 101M kasasını hem görünüm hem havadar olması sebebiyle seçtim. PSU olarak da Power Boost glacıer 650W seçimini kullandım, moduler olmasını istediğim için. Dahili PSU'lu kasalar var tabii ki ama dediğim gibi bu kasayı beğeniyorum ve PSU moduler olmasını istedim.
Dediğim gibi SSD'im oloduğu için almayacağım, kasa olarak MSI Mag Forge 101M kasasını hem görünüm hem havadar olması sebebiyle seçtim. PSU olarak da Power Boost glacıer 650W seçimini kullandım, moduler olmasını istediğim için. Dahili PSU'lu kasalar var tabii ki ama dediğim gibi bu kasayı beğeniyorum ve PSU moduler olmasını istedim.
Aynı modeli bende kullandım daha önce bir arkadaşımdada var aynısı 1 seneyi aştı kendisi bir sorun yaşamadı, elektrik kesintisi vs gibi durumlarda çok olduğunu biliyorum.
Aynı modeli bende kullandım daha önce bir arkadaşımdada var aynısı 1 seneyi aştı kendisi bir sorun yaşamadı, elektrik kesintisi vs gibi durumlarda çok olduğunu biliyorum.
O fiyata moduler bulamazsınız.
Zaten kaliteli olsa söylediğiniz model hem 650W olup hem de moduler olup bu fiyata olmaz.
1660S bir sistem için 500W yeterlidir lakin siz geleceğe dönük olması açısından 600W olanı tercih edin.
Dostum sorun yaşamadın diye kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Yarı modüler diye kaliteden ödün verme. Bu arada bu parçalar daha iyi olur ama bütçeni tahmin etmeye çalıştığım için senin için uygun mu bilmiyorum:
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
6880 TL, kasa kalabilir. Maliyeti azaltmak istiyorsan kasadan biraz kısabilirsin:
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.