FFurkaNNN Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #11 Xlusives dedi: Arkadaşa katılıyorum ikincisini seç derim çünkü RTX 2060 daha uzun süre götürür seni. Masaüstü istersen durum değişir. Tavsiyem HDD ekletmen ya da SSD kapasitesini arttırman 256 GB yetmez gibi. Genişletmek için tıkla... Alacağım zamanki duruma bağlı diyebilirim. Fakat ileride dediğiniz gibi ssd takviyesi yapacağım. Hatta 480GB'lık ssd düşünüyorum.
Xlusives dedi: Arkadaşa katılıyorum ikincisini seç derim çünkü RTX 2060 daha uzun süre götürür seni. Masaüstü istersen durum değişir. Tavsiyem HDD ekletmen ya da SSD kapasitesini arttırman 256 GB yetmez gibi. Genişletmek için tıkla... Alacağım zamanki duruma bağlı diyebilirim. Fakat ileride dediğiniz gibi ssd takviyesi yapacağım. Hatta 480GB'lık ssd düşünüyorum.
FFurkaNNN Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #12 Caner Uncu dedi: 2.'si fark atar. Vereceğin 2000 TL'ye değer, al geç. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Caner Uncu dedi: 2.'si fark atar. Vereceğin 2000 TL'ye değer, al geç. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim.