U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #11 BOZD46 dedi: Hayırlı olsun Hepsiburada üzerinden aldım yarın kargo diğer gün teslim edilecek diyor. Genişletmek için tıkla... İlan sayfasında öyle diyor da benim siparişlerime girdiğimde 4ünde diyor soru işareti bıraktı kafamda size de hayırlı olsun.
BOZD46 dedi: Hayırlı olsun Hepsiburada üzerinden aldım yarın kargo diğer gün teslim edilecek diyor. Genişletmek için tıkla... İlan sayfasında öyle diyor da benim siparişlerime girdiğimde 4ünde diyor soru işareti bıraktı kafamda size de hayırlı olsun.
B BOZD46 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 UmutZeren1 dedi: İlan sayfasında öyle diyor da benim siparişlerime girdiğimde 4ünde diyor soru işareti bıraktı kafamda size de hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmiş sizin ki ne durumda ?
UmutZeren1 dedi: İlan sayfasında öyle diyor da benim siparişlerime girdiğimde 4ünde diyor soru işareti bıraktı kafamda size de hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmiş sizin ki ne durumda ?
U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #13 BOZD46 dedi: Kargoya verilmiş sizin ki ne durumda ? Genişletmek için tıkla... Benimki de verilmiş.
B BOZD46 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #14 UmutZeren1 dedi: Benimki de verilmiş. Genişletmek için tıkla... Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor
UmutZeren1 dedi: Benimki de verilmiş. Genişletmek için tıkla... Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor
U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #15 BOZD46 dedi: Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor Genişletmek için tıkla... Ben şuanlık memnunum depolaması yüksek olması bir artı yanında çanta ve mouse da almıştım ben onlar da iyi oldu şarj sanırım düşüyor ama benim için çok sorun değil gibi, siz değiştirecek misiniz? BOZD46 dedi: Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor Genişletmek için tıkla... Discord falan kullanıyorsanız daha detaylı bilgi alışverişi yapabiliriz.
BOZD46 dedi: Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor Genişletmek için tıkla... Ben şuanlık memnunum depolaması yüksek olması bir artı yanında çanta ve mouse da almıştım ben onlar da iyi oldu şarj sanırım düşüyor ama benim için çok sorun değil gibi, siz değiştirecek misiniz? BOZD46 dedi: Laptop nasıl memnun musunuz adaptör değişimi yapmadım hala pil tasarrufunda şarj düşmüyor Genişletmek için tıkla... Discord falan kullanıyorsanız daha detaylı bilgi alışverişi yapabiliriz.