Oyun Videoları Çekmek ve Render Yapmak İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha fazla  
Çok oyun videoları çeken ve 1080p 60 Fps video çeken birisiyim.
Render alırken Adobe Premiere Pro ve Camtasia Stüdyo kullanıyorum. Bu programlarla tamamen uyumlu hangi ekran kartını tavsiye edersiniz ?
R9 390X ile GTX 970 arasında kaldım.
Ayrıca yazılımları hakkında bilgi verebilirsiniz sevinirim.

Eğer video çekiyorsan kesinlikle NVIDIA öneririm çünkü ShadowPlay programı çok kullanışlı ve performansı neredeyse hiç etkilemiyor.

Fraps kullanmayı düşünüyordum aslında. ShdowPlay duymuştum bayagi iyi diyenler vardı.
Peki 390X nasıl ? Yani bu kartı kullanarak Render alabilir miyim ?

Fraps kullanmayı düşünüyordum aslında. ShdowPlay duymuştum bayagi iyi diyenler vardı.
Peki 390X nasıl ? Yani bu kartı kullanarak Render alabilir miyim ?
Fraps bir kere güncelleme almıyor ve çektiği videoların boyutları devasa. ShadowPlay ise hem kaliteli çekim yapıyor hem de video boyutları düşük oluyor Frapsa göre. Ki render alırken hem işin kolaylaşacak hem de ekran kartını kullanabileceksin NVIDIA alırsan.

Zaten Fraps'in çektiği videoları Render yaptıktan sonra siliyorum, ne kadar büyük olursa olsun.
ShdowPlay eksi yanları neler ?

Bende yok diye biliyorum ama belki yeni sürümlerinde güncelleme gelmiş olabilir, pek emin değilim biraz araştırmak lazım. Yalnız Shadow Play çok iyi bir program ben GTX 750Ti kullanıyorum çok basit ve fps düşüşü olmadan video kaydedebiliyorsun 1080p 60FPS. AMD'de de var buna benzer program fakat ne kadar iyi bilmiyorum.

Zaten Fraps'in çektiği videoları Render yaptıktan sonra siliyorum, ne kadar büyük olursa olsun.
ShdowPlay eksi yanları neler ?
Demek istediğim 50 gb videoyu renderlemek ile 5 gb videoyu renderlemek aynı değil :D Zamandan kazancını düşün. ShadowPlay'a gelirsek eski yanları yok diyebilirim. Hele ki gölge kayıt modu çok güzel. Twitch ile de bağlantı kurup canlı yayın bile yapabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı