YouTube oyun kanalı açacağım fakat oyun videosu çekerken konuşamıyorum, takılmalar ve heyecanlanmalar oluyor. Web kamerası ve ses kaydını videoyu çektikten sonra yapsam olur mu? Yani videoyu çekip, o videoyu OBS Studio'ya atsam ve web kamerası ve ses kaydını videoyu izlerken yapsam. Yani kayıtları oyunu oynarken değil de oyun videosu çektikten sonra yapsam olur mu?
Peki videomu izleyenler ya da youtube yetkilileri ses ve görüntü kaydımı sonradan eklediğimi anlarsa bir sıkıntı yaşar mıyım? Yani bu hile olarak algılanır mı?
Peki videomu izleyenler ya da youtube yetkilileri ses ve görüntü kaydımı sonradan eklediğimi anlarsa bir sıkıntı yaşar mıyım? Yani bu hile olarak algılanır mı?
Bu bir hile değil ki? Youtube'nin umrunda bile olmaz. İzleyici anlarsa da izleyip izlemeyeceğine kendi karar verir. Bak koskoca kanal örneği bıraktım sana.
Bu bir hile değil ki? Youtube'nin umrunda bile olmaz. İzleyici anlarsa da izleyip izlemeyeceğine kendi karar verir. Bak koskoca kanal örneği bıraktım sana.
Neden bıraksınlar ki? Bazı kişilere belki doğal gelmeyebilir ama bu sizin tercihiniz; kimse karışamaz. Siz keyfinize bakın, nasıl rahat ediyorsanız öyle çekin videonuzu, sesinizi, web cam’inizi.