Kadir Taşdelen Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #11 Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack
Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack
FreeJack Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #12 Kadir Taşdelen dedi: Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack Genişletmek için tıkla... Biraz daha açar mısın konuyu ? Ne tür hatalar ve hangi oyunlarda veriyor ?
Kadir Taşdelen dedi: Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack Genişletmek için tıkla... Biraz daha açar mısın konuyu ? Ne tür hatalar ve hangi oyunlarda veriyor ?
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2015 #13 Kadir Taşdelen dedi: Herkese merhabalar arkadaşlar, ben oyun videoları çekmek program arıyorum. Ekran kartım Sapphire r9 270 dual-x Genişletmek için tıkla... XSplit Gamecaster'ı tavsiye ederim ücretini bilmiyorum ama.
Kadir Taşdelen dedi: Herkese merhabalar arkadaşlar, ben oyun videoları çekmek program arıyorum. Ekran kartım Sapphire r9 270 dual-x Genişletmek için tıkla... XSplit Gamecaster'ı tavsiye ederim ücretini bilmiyorum ama.
dersato Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 36 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek helpdesk 7 Mart 2015 #14 Kadir Taşdelen dedi: Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack Genişletmek için tıkla... İstersen benim configimi paylaşabilirm. 1080p X60 FPS kayıt alıyorum Obs'te ya da ben uğraşmam config olayı ile dxTory kullanabilirsin. Facecam ve dosya yolunu ayarladıktan sonra sorunsuz kayır alırsın ama Stream yeteneği zayıftır. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
Kadir Taşdelen dedi: Obs ile yapıyorum fakat kodlamada sorun var diyor oyunda takılıyor nasıl ayarlamalıyım @Silinen üye @FreeJack Genişletmek için tıkla... İstersen benim configimi paylaşabilirm. 1080p X60 FPS kayıt alıyorum Obs'te ya da ben uğraşmam config olayı ile dxTory kullanabilirsin. Facecam ve dosya yolunu ayarladıktan sonra sorunsuz kayır alırsın ama Stream yeteneği zayıftır.
Kadir Taşdelen Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #15 @dersato paylaşırsan çok memmun olurum.
dersato Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 36 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek helpdesk 9 Mart 2015 #16 Kadir Taşdelen dedi: @dersato paylaşırsan çok memmun olurum. Genişletmek için tıkla... https://skydrive.live.com/redir?resid=DF4315581A78B8EF!1122 şeklinde şu anda. Nvec olarak ayarlı sadece. X264 al ve kullanmaya başla, hadı iyi kayıtlar Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
Kadir Taşdelen dedi: @dersato paylaşırsan çok memmun olurum. Genişletmek için tıkla... https://skydrive.live.com/redir?resid=DF4315581A78B8EF!1122 şeklinde şu anda. Nvec olarak ayarlı sadece. X264 al ve kullanmaya başla, hadı iyi kayıtlar
Kadir Taşdelen Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #17 @dersato azcık daha kasıyor, nasıl engelleyeceğim? Bir de bir tuşa basıp videonun başlaması için ayarı nerden yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
@dersato azcık daha kasıyor, nasıl engelleyeceğim? Bir de bir tuşa basıp videonun başlaması için ayarı nerden yapacağım?
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #18 AMD Gaming Evolved deneyin. Içinde kayıt aracı var.
Kadir Taşdelen Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #19 evet ama her oyunda olmuyor niyeyse.
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #20 Daha her oyuna desteği yok. Yavaş yavaş gelecek.