Amree Picopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Resim çizme yeteneğim berbat. Oyun yaparken kullanılacak en iyi programları bana söyler misiniz?
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 Amree dedi: Resim çizme yeteneğim berbat. Oyun yaparken kullanılacak en iyi programları bana söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni başlıyorsanız Unreal Engine güzel, hem kolay hemde yapılan oyunlar mükemmel.
Amree dedi: Resim çizme yeteneğim berbat. Oyun yaparken kullanılacak en iyi programları bana söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni başlıyorsanız Unreal Engine güzel, hem kolay hemde yapılan oyunlar mükemmel.
Amree Picopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Asil Y dedi: Yeni başlıyorsanız Unreal Engine güzel, hem kolay hem de yapılan oyunlar mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun onaylanmasını beklerken uyumuşum zaten Unreal Engine 5 kullanıyorum. Uykulu olduğum için yanlış yazmışım galiba bana model yapma ve resim yeteneğimin gelişmesi için bir program lazım.
Asil Y dedi: Yeni başlıyorsanız Unreal Engine güzel, hem kolay hem de yapılan oyunlar mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun onaylanmasını beklerken uyumuşum zaten Unreal Engine 5 kullanıyorum. Uykulu olduğum için yanlış yazmışım galiba bana model yapma ve resim yeteneğimin gelişmesi için bir program lazım.