Oyun yapmak için çok oyun oynamak gerekir mi?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller herkese, birkaç gündür kafama takılan düşündürücü bir soru hakkında sizlere danışmak istiyorum. Şimdi ben Unity ile oyun geliştirmeyle ilgileniyorum ancak oynadığım hikayeli, bağımsız oyun sayısı çok çok az genellikle FIFA, CS tarzı oyunlara vakit ayırıyorum. Geliştirmek istediğim oyun türlerini deneyimlemeden o türlerde bir oyun ortaya çıkarabilir miyim sizce? Gelin konuşalım.

Hikayeli oyunlar genellikle detayları ile meşhurdur. Bu nedenle en iyi oyunlar hikayeli oyunlardan çıkar. Sizde bu tarz detayları görmek ve buglara dikkat etmek amaçlı bu oyunları oynarsanız yapacağınız oyuna faydası olur.

Hikayeli oyunlar genellikle detayları ile meşhurdur. Bu nedenle en iyi oyunlar hikayeli oyunlardan çıkar. Sizde bu tarz detayları görmek ve buglara dikkat etmek amaçlı bu oyunları oynarsanız yapacağınız oyuna faydası olur.
Ben de istiyorum o tarz oyunları denemeyi ama başına oturup uzun saatler geçiremiyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.

Hocam size şöyle diyim aklınızda ne varsa onu kağıda dökün. Süper bir şey çıkar. Unity3D ve Chat GPT çok yardımcı olur.
Olabilir hocam haklısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı