Oyun yapmak için ekip arkadaşı arıyorum

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar, 15-19 yaş aralığındaki arkadaşlarım yanıt verirse çok daha iyi olur, sebebi bu yaştaki insanların biraz daha hevesli ve heyecanlı olması:) Ben karakter tasarımı ve senaryo ile ilgileneceğim. 2D platform oyunu yapmak var aklımda, ekibe gelmek isteyenler DC bilgisi verirse çok sevinirim.

Arkadaşlar, 15-19 yaş aralığındaki arkadaşlarım yanıt verirse çok daha iyi olur, sebebi bu yaştaki insanların biraz daha hevesli ve heyecanlı olması:) Ben karakter tasarımı ve senaryo ile ilgileneceğim. 2D platform oyunu yapmak var aklımda, ekibe gelmek isteyenler DC bilgisi verirse çok sevinirim.
☽Xederms☾#5159 ekle hocam belki tasarımlar konusunda yardımcı olabilirim

Logonuzu veya banner tasarımları gibi ihtiyaçlarınızı yapmak isterim. Dilerseniz Discord adresinizi verin ekleyeyim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı