7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ağustos 2024 #21 BaliCgen dedi: Tensu ve size çok teşekkür ederim nasıl çözüm yazabiliyorum size yeniyim de sitede çok yardımcı oldunuz Genişletmek için tıkla... Bak bu da Web sitem. Yazıyorum daha. 2-3 gün sonra açacağım. Java ile backend'i yaptım. Java ile hem oyun, hem Web Sitesi yapılır. YüzbaşıJohnPrice dedi: Arkadaş onu kastetmemiş hocam, galiba yapacağı oyunun karmaşık bir yapısı var ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim. Oyundaki durumları, bir kağıda dökerse daha iyi ilerler.
BaliCgen dedi: Tensu ve size çok teşekkür ederim nasıl çözüm yazabiliyorum size yeniyim de sitede çok yardımcı oldunuz Genişletmek için tıkla... Bak bu da Web sitem. Yazıyorum daha. 2-3 gün sonra açacağım. Java ile backend'i yaptım. Java ile hem oyun, hem Web Sitesi yapılır. YüzbaşıJohnPrice dedi: Arkadaş onu kastetmemiş hocam, galiba yapacağı oyunun karmaşık bir yapısı var ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Ben de onu dedim. Oyundaki durumları, bir kağıda dökerse daha iyi ilerler.
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #22 YüzbaşıJohnPrice dedi: Arkadaş onu kastetmemiş hocam, galiba yapacağı oyunun karmaşık bir yapısı var ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Evet c# ile web sitesi yapılmaz dimi İnşallah işleriniz rast gider bu arada.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Arkadaş onu kastetmemiş hocam, galiba yapacağı oyunun karmaşık bir yapısı var ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Evet c# ile web sitesi yapılmaz dimi İnşallah işleriniz rast gider bu arada.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ağustos 2024 #23 BaliCgen dedi: Evet C# ile web sitesi yapılmaz değil mi? İnşallah işleriniz rast gider bu arada. Genişletmek için tıkla... Yapılır, Asp.net var orada da. Şimdi C# bir dil, Asp.net'de C# iş dünyasına adapte eden Framework. Java'da bir dil, onu iş dünyasına adapte eden framework Spring Framework.
BaliCgen dedi: Evet C# ile web sitesi yapılmaz değil mi? İnşallah işleriniz rast gider bu arada. Genişletmek için tıkla... Yapılır, Asp.net var orada da. Şimdi C# bir dil, Asp.net'de C# iş dünyasına adapte eden Framework. Java'da bir dil, onu iş dünyasına adapte eden framework Spring Framework.
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #24 Yani?Daha yeniyim hocam biraz açıklar mısınız
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ağustos 2024 #25 BaliCgen dedi: Yani?Daha yeniyim hocam biraz açıklar mısınız Genişletmek için tıkla... C# ile de Web sitesi backend yazılır.
BaliCgen dedi: Yani?Daha yeniyim hocam biraz açıklar mısınız Genişletmek için tıkla... C# ile de Web sitesi backend yazılır.