Oyun yapmak için ilk önce C++ mı öğrenilir yoksa C# mı?

Llllaaass

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sorum başlık da cevaplarınızı bekliyorum. Oyun yapmak için ilk önce C++ mı öğrenilir yoksa C# mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Popülerliğe göre Unity veya Unreal olarak ayırabiliriz. Eğer mobil oyun yapacaksan Unity (C#). Eğer PC oyunu yapacaksan kaliteli bir şeyler yapmak istiyorsan Unreal (C+). Oyun yapmak çok detaylı çok fazla emek gerektiren bir şey sadece yazılım dilinin faydası olmaz. Müziği, grafiği, animasyonu, Modellemeleri, hikayesi, sanat tasarımı vs.

C++ ilk kez programlama öğrenenler için çok zor bir dil, programlamaya ilk kez giriyorsanız önermem. C# başlangıç için güzel bir dil tavsiye ederim.

Programlamaya c++ ile başlamak çok zor. Ama yapabileceğini düşünüyorsan aşırı faydalı olur programlama geleceğin için. Ancak ben size c++ öğrenin demiyorum. Çünkü yeni başlayanlar zor bir dil c++. C# ile başla. Çoğu dile göre daha anlaşılır. Sonradan başka bir dile geçtiğinizde yabancılık çekmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…