Oyun yapmak için konu önerisi

alhan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Macera/Basit eğlence türünde bir oyun yapmak istiyorum. Bu oyun için konu ve konsept önerisi lazım. Unreal ve Unity arasından konuya ve konsepte göre oyun motoru seçeceğim. İki oyun motorunu da basit bir düzeyde biliyorum seçtiğim oyun motoru üzerine ağırlık vererek öğreneceğim.

Sen ne istersin bilmem fakat birkaç yıldır hafif hayal kurduğum 2d sarı basit vicütlü koca kafalı sarı bi adamın birçok farklı silahla goblinler ve orglara karşı savaşması fikri bana cazip geliyor kodlama bilsem yapmak isterdim

Fikir güzele benziyor fakat 2D oyun yapmayı şu an düşünmüyorum. 2D oyun bence tutmaz.

Fikir güzele benziyor fakat 2D oyun yapmayı şu an düşünmüyorum. 2D oyun bence tutmaz.
Tutturmak zor kısım ama bence indie game olan bi oyunun 2 d olması artık kabullenilmiş durumda ama 3d de yapabilirim diyorsan lütfen bitince haber ver bende oynamak isterim desteklerim seninle kolay gelsin

koltuğun arasına kumanda olarak düşüp yukarı çıkış yolunu arayan bulmaca tarzı oyun.

Önce tür konusunda karar vermen daha iyi olmaz mı? Çünkü zaten belli başlı türler ve onların Core mekanikleri var. Buna karar verirsen bunun çevresinde konuyu daha rahat oluşturabilirsin diye düşünüyorum.

Dede korkut masalları. Türklerin yaratılış destanı. Define arama cin çarpması.
Gibi bir korku oyunu. Mezarlara girip boyut atlarlar. Oyuk dünya da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…