Oyun yapmak için sistem tavsiyesi

1. si ben yeni üyeyim öyle karıştırırken yani bilmeden yanlışlıkla seçtim. Ne bileyim.
2. si üst düzey oyun yapmayı düşünüyorum.
Tabii üst düzey derken PUBG seviyesinde.
Yazılım dili falan öğrenmeye çalışacağım ve aklımda Cryengine 5.6, Source 2, Unreal engine 4 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.si ben yeni üyeyim öyle karıştırırken yani bilmeden yanlışlıkla seçtim. Ne bileyim.
2.si üst düzey oyun yapmayı düşünüyorum.
Tabi üst düzey derken pubg seviyesinde.
Sanırım 3. kez söylüyorum bütçe belirtin. Ben şimdiden söyliyeyim, 1 aya kalmaz vazgeçersiniz "üst düzey" oyun yapmaktan. Ama tekrar söylüyorum, bütçe belirtin.
Arkadaş düşünmüyorum yazmış. İlk önce oyunun türünü ve ne kadar geniş olduğunu vs. belirleyin. Ayrıca oynayacağınız oyunları da belirtin. Bütçeyi de belirtmemişsiniz.
Benim hatam. 3D olduğunu farketmemişim.

Bütçe olarak tam emin değilim ama şöyle bir 4000 TL veya 5000 TL civarında düşünüyorum. Kara Cuma indiriminde almayı düşünüyorum.

Bütçe olarak tam emin değilim ama şöyle bir 4000 TL veya 5000 TL civarında düşünüyorum. Kara Cuma indiriminde almayı düşünüyorum.
Black Friday'de ya da 3 gün sonraki Cyber Monday'de ne kadar indirim olacağından tam olarak emin değilim. Ben de o zamanı bekliyorum. Ama şimdi alacaksan bunu alabilirsin.

Cidden çok ütopik hayaller kuruyorsun diyorsun ki oyun yapmaya yeni başlayacağım ve diyorsun ki 3D oyun yapacağım.
Neden ütopik olsun? Bir işe yeni girişecek olan birini neden moral olarak düşürüyorsunuz anlamış değilim.

Black Friday'de ya da 3 gün sonraki Cyber Monday'de ne kadar indirim olacağından tam olarak emin değilim. Ben de o zamanı bekliyorum. Ama şimdi alacaksan bunu alabilirsin.
P1.5 a bak o daha iyi şimdilik. Bu arada hectopat, yoctopat vb. şeyler ne oluyor?
Hiç
Neden ütopik olsun? Bir işe yeni girişecek olan birini neden moral olarak düşürüyorsunuz anlamış değilim.
Hiç aldırış etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…