Hocam bu tamamen sizin kararınıza bağlı eğer direk olarak ticari amaçla yapacaksanız daha küçük proje ile başlayın fakat önce ben motoru kapayım ve oyun programlama öğreneyim derseniz büyük veya küçük proje fark etmez. 2 yıldır Unity motoru ile kendimi geliştiriyorum kendim ilk başlarken açık dünya veya sandbox tarzı projeler ile başladım tabii 0'dan başladığım için bu projeleri gerçekleştiremedim ama bana çok büyük katkısı oldu zordan başladığım için temelim çok sağlam oldu fakat bilmediğim daha çok şey var bu tarz sektörlerde sürekli kendinizi yenilemeniz gerekiyor programlar güncelleniyor, yeni fikirler doğuyor, yeni özellikler geliyor vs. diyeceğim küçük veya büyük proje ile başlamak önemli değil önce öğrenmek istiyorsan tabii ki. Ticari amaç önceliğin değilse benim tavsiyem zor projeleri hedef olarak belirle ve yapmaya çalış, uğraş, dene dene dene... Ayrıca bu uğraş içinde bu işten yılmaman gerek çünkü karşına hiç bilmediğin değişik hatalar, problemler çıkacak ve bu sorunları çözmen gerekecek şunu unutma oyun işi problem çözme işidir bu yüzden bu felsefeye dayanarak ilerlemeye çalış.