arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #11 İngilizceni en azından okuduğunu anlama seviyesine getirmen lazım.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #12 654456 dedi: Godot bakabilirsiniz. Unity'e karşı büyük bir nefret var şu anda. Hatta birçok bağımsız oyun motoru geliştiricisi bir araya geldi ve yeni bir motor üzerinde çalışıyor diye biliyorum yapılan değişikliklerden sonra. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... An open letter to our community | Unity Blog şu blogdada görebilirsiniz hocam buldum şimdi.
654456 dedi: Godot bakabilirsiniz. Unity'e karşı büyük bir nefret var şu anda. Hatta birçok bağımsız oyun motoru geliştiricisi bir araya geldi ve yeni bir motor üzerinde çalışıyor diye biliyorum yapılan değişikliklerden sonra. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... An open letter to our community | Unity Blog şu blogdada görebilirsiniz hocam buldum şimdi.