Oyun yapmaya nereden başlanır?

normalbiradam456

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Laptop
CPU: Ryzen 5 7535HS
RAM: 16 GB
Disk: 512 GB SSD
Arkadaşlar çok kodlama bilgim yok. Sadece C# ile ortalama hesaplayıp geçti kaldı durumu, hesap makinesi vs. yapabiliyorum. Bilgisayarım Low-end. Nereden başlamalıyım?

Arkadaşlar çok kodlama bilgim yok. Sadece C# ile ortalama hesaplayıp geçti kaldı durumu, hesap makinesi vs. yapabiliyorum. Bilgisayarım Low-end. Nereden başlamalıyım?
İyice geliştir kendini yavaş yavaş programlar yazmaya başla.

İyice geliştir kendini yavaş yavaş programlar yazmaya başla.
Program yazmayı öğrensem, oyunda kodlayabilir miyim? Unreal Engine 4 bile kaldırmıyor sanırım bilgisayarım. Unity’den mi başlayacağım?

Önce motoru seçmen lazım Unreal Engine mi Unity mi sonra da seçtiğin motora göre kodlama öğren mesela Unity için C# UE için C++ bilmen gerekli.

Gir 1M istihdam sitesine üye ol oradan BTK Akademi'ye gir orada oyun geliştirme dersleri var izle onları hepsini izlediğinde bedava sertifikanda oluyor İçişleri Bakanlığı onaylı hadi kolay gelsin

Yani en azından bir şeyin çalışma mantığını anlamadan game development işine girmezsin.
Dediğim gibi C#‘a meraklıyım mantığınıda az çok kavrayabiliyorum. Yani benim Unity öğrenmem gerekiyor.

Tamam da sen şimdi bunun mantığını iyice anlamadan yarım yamalak bi işe koyulursan ilerleyemezsin.
Unity başlayacağım demedim zaten. Visual studio’da kendimi geliştireceğim ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…