Oyun yaptırma

alprn001

Femtopat
Daha fazla  
Bir site buldum sitede belirli ücretlerle daha önce yapılmış oyunları alıyorsun sana özel bazı şeylerini değiştiriyorlar. Play Console hesabım var reklamını yaptırmak için sayfam var (80bin takipçi) tahminim 10bin indirme alacak oyuna 800₺ harcama yapacağım. 10 bin indirme ile zararı çıkarabilir miyim? Bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındasın bahsettiğin sitede paranı bir güzel çarparlar hayaliyle kalırsın.
Nasıl bu kadar etkileşim alabileceğine emin olabiliyorsun o ayrı bir konu.

Son düzenleme:
Bence bu işe bulaşma. Adı üstünde daha önce yapılmış bir oyun. Piyasada yüzlerce benzeri olduğuna da eminim. Ayrıca şu videoya bakarak bir indie oyunun ne kadar kazandırdığını görebilirsin. Ayrıca 10.000 indirme öyle kolay bir şey değil. Hazır bir oyun için hiç değil. Ayrıca o 800TL ile internetten eğitim alarak kendi oyununu da yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kolay para ancak peynir kapanında olur. Nerden biliyorsun 10K kişinin indireceğini?

80bin takipçili sayfam var kolay olmadı 80bin takipçi daha önce 40bin takipçiykenn.

16 yaşındasın bahsettiğin sitede paranı bir güzel çarparlar hayaliyle kalırsın.
Nasıl bu kadar etkileşim alabileceğine emin olabiliyorsun o ayrı bir konu.

Mobilcanyon site ismi yasaksa silebilirim kendime özgü bir kitlem var sadece reklamını yaparsam en az 10bin indirme garanti var devamı ne kadar gelir bilemem.
Kaç kazandın ki?
Ozaman 300₺ kazandım ama bazı aksaklıklar oldu ve oyun çıkarıcam busefer Ozaman uygulama çıkardığım için fazla kazancım olmadı

Bir site buldum sitede belirli ücretlerle daha önce yapılmış oyunları alıyorsun sana özel bazı şeylerini değiştiriyorlar. Play Console hesabım var reklamını yaptırmak için sayfam var (80bin takipçi) tahminim 10bin indirme alacak oyuna 800₺ harcama yapacağım. 10 bin indirme ile zararı çıkarabilir miyim? Bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam Instagram sayfanızın ismi nedir ? Size nasıl ulaşabilirim ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı