Oyun/Yayın için TürkNet Uygun mudur?

Tamamdır teşekkürler. Speednetin paketleri de uygun geldi bana. Benim açımdan pek bilinir bir firma değil. Önerir miydiniz?

Speedneti hiç duymadım açıkçası.O yüzden iyi ya da kötü bir yorum yapamam.
VDSL ile en fazla 4 Mbps upload tanımlıyorlar sanırım. Bu sana yeterli olacaktır.

4 yeterli olmaz en düşük 5 gerekiyor sağlıklı yayın için.Çünkü başlarda Twitch partneri olmadığımız için kalite ayarı olmuyor tek seçenek oluyor.Bu yüzden verdiğin yayında drop olursa sıkıntı olur.5 en garantisi ve en sağlıklısıdır uzun ömürlü olması açısından.
Ben kendimde twtich yayınlarına başladım yavaştan.Şuan ki netimde önceden de yazdığım gibi hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ödediğiniz ücreti ve firmayı, paket özelliklerini söyleyebilir misiniz?

5 Mbps upload kim veriyor acaba VDSL'de? Benim bildiğim Superonline veriyor oda fiber de. Arkadaşın böyle bir durumu yok maalesef. Benimde yok ve elimizdeki ile idare etmek zorundayız. 2 Mbps upload ile sıkıntısız yayın yapabiliyorum. Herhangi bir drop söz konusu değil.

Mithrain çok şikayetçiydi ama gene de sen bilirsin.

Altyapıdan altyapıya değişiyor.Mithrainin sıkı takipçisiyim zaten yukarıda dalgalanma olayını sormasını söyledim.Mithrain anlık dalgalanmalardan şikayetçi idi.

VDSL de veriyor diye birşey mi dedim ben? Onun dışında yayın kalitesi kötü olur.Ben kendim uydurmuyorum 5mps olayını çoğu yayıncının önerdiği en küçük değer 4-5 upload için
Ödediğiniz ücreti ve firmayı, paket özelliklerini söyleyebilir misiniz?

3.kez yazıcam galiba

Türksat
Normal paketim : 50mps 75gb akk ve televizyon kanalları fiyatı 59.90 idi.
Beni arayıp "akk yi çok aştığınızı farkettik isterseniz aylık 10tl karşılığında taahhütsüz olarak 2 kat akk verelim dediler kabul ettim.

Bunun sonucunda 50mps 150gb akk ve televizyon kanalları 69.90 oldu.

Mobilden girdiğimden hangi mesaj hangi üyeye ait dikkat edemiyorum kusura bakmayın.

Çok fazla kullanılıyor mu bilmiyorum fakat daha iyi firmalara yönelmekte fayda var. Superonline gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…