Oyun, yayın ve render için parça önerisi

cagdsozgl

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Topladığım bu PC özellikle yayın+oyun+render için kullanılacak. Sistem parçalarında Render işleri profesyonel düzeyde ve iş için değil tamamen keyfiidir. Eklemem ya da güncellemem gereken parçaları (MSI ekosistemi istiyorum.) söyler misiniz?

Özellikler şöyle:

Monitör: Lenovo Legion R27qe 2k 180hz 1ms
Kasa: Zoko King 7 fanlı
Anakart: MSI Tomahawk X870E WiFi
Ekran kartı: 9070XT (Henüz alınmadı. Ama MSI çıkartırsa almayı planlıyorum.)
Ram: Corsair Vengance RGB 2x16GB 6000mhz CL36 DDR5 32GB
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950x
İşlemci soğutucu: Gametech Hydra 360mm (MSI önerilerinizi bekliyorum.)
Depolama: Kioxia Exeria Pro 7300/6900 NVMe M.2
Güç kaynağı: FSP Hydro K Pro 850w 80+ Bronz
Mouse: Razer Cobra Pro
Klavye: Razer Deathstalker v3 Pro (Henüz alınmadı. Razer kablosuz önerilerinizi bekliyorum.)
Kulaklık: Razer Barracuda Wireless

Bu parçalar render ve oyun için gayet iyi parçalar. Bence upgrade etmenize gerek yok. MSI fetişi var sanırım.

Bu parçalar render ve oyun için gayet iyi parçalar. Bence upgrade etmenize gerek yok. MSI fetişi var sanırım.
MSI fetişi yok da pimpirik var biraz. Eğer anakartım Asus olsaydı tüm sistemi asus dizerdim.

Hocam MSI fetişinize çare olamam ama şu anda Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 34k ya düştü fiyatı güzel

Hocam MSI fetişinize çare olamam ama şu anda Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 34k ya düştü fiyatı güzel
Şu an için almayacağım. Amerikadan almıştım üç parçayı bundle olarak. Anakart, işlemci ve ram. Anakart değiştirme şansım yoktu. Fiystı da iyiydi ben de aldım hemen. O yüzfen MSI şart

Render için AMD yerine Nvidia tercih etmen daha iyi olur.
Render daha geri planda aslında ama f/p açısından 9070xt iyi gibi duruyor şuan. Nvidia tarafında hangi ekran kartını önerirsin? Fiyat bandı 25k-30k civarı

Şu an için almayacağım. Amerikadan almıştım üç parçayı bundle olarak. Anakart, işlemci ve ram. Anakart değiştirme şansım yoktu. Fiystı da iyiydi ben de aldım hemen. O yüzfen MSI şart
Su ana kadar yapmamasına bsnde şaşırdım demek isterdim ama zaten MSI 6000 serisinden sonra neredeyse hiç AMD kartı üretmez oldu, 7000 serisinde bildiğim kadarıyla MSI kartı yok

Su ana kadar yapmamasına bsnde şaşırdım demek isterdim ama zaten MSI 6000 serisinden sonra neredeyse hiç AMD kartı üretmez oldu, 7000 serisinde bildiğim kadarıyla MSI kartı yok
Parçalarım kişi vasıtasıyla muhtemelen 2-3 hafta içerisinde gelecek. Fiyatlar toparlanır ekran kartlarında diye tahmin ediyorum. Olmazda yurtdışından alırım onu da. Diğer tercihler hakkında ki fikriniz nedir? Soğutucu hakkında bilgim yok. Kasa ile onu da uyguna aldım. Güç kaynağınında ileride gğncelleyeceğim. Genel itibari ile görüş almak için yazdım.

Hocam Anakarta zaten laf etmek mümkün değil şu an AM 5 in babası olur kendisi, Kasa ya ben pek sallamam nede olsa sadece parçaları koyacak bı kutu gibidir gerekleri karşıladığı sürece iyidir. PSU ya gelirsek değiştirmeseniz bile sisteminize yetecek kadar güçlü, eğer MSI alayım dersiniz önerim MSI MPG A850GF olur 80+ Gold 850w güzel bir PSU dur bende bu PSU veya XPG Core Reactor 850w ikisindrn birini almayı düşünüyorum. Son olarak soğutucuya gelirsek Gametech bence 9950x için kötü bir soğutma, yine MSI isterseniz MSI MAG Coreliquid 360R V2 bakabilirsiniz

Daha test etmek nasip olmadı. Parçalarım gelecek ve test edeceğim fakat şimdilik kullanan yorumlarını merak ediyorum. Acaba nasıl bir performansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…