Oyun Yayını için Ryzen 5 1400 ve RX 470 Sistem toplama

CanMoran

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Cbs Operatörü
Sizlerin tavsiyeleri üzerine Ryzen 5 almaya zor da olsa karar verdim. MSI RX 470 model ekran kartımı aldım. Şimdi anakart, işlemci, RAM, PSU, SSD siparişi vereceğim. Aşağıdaki anakartı almayı düşünüyorum. Birde forum da okuduğuma göre Ryzen serisi işlemciler her RAM ile uyuşmuyormuş, bana bu konuda da yardımcı olur musunuz acaba ? Nasıl bir PSU almam gerekiyor, en az kaçlık almam lazım ?

Almayı düşündüğüm anakart: MSI B350M GAMING PRO

@Neko @Nazım Paşa @ShadYaqz @üyeliğimi silin @JohnMacTavish
Sizlerin de tavsiyelerinize önem veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmayacağım için direk 2400MHZ RAM alsam olurmu ?
PSU olarak 500W yeterli olur değilmi bu sistem için ?

O.C ile ram frekansının pek alakası yok. Yani 3000 MHZ de alsan, 2400 MHZ de alsan bir şey olmaz sadece biraz fazla para vermiş olursun ve daha fazla performans alırsın.
Ek olarak 500 watt yeter ama kaliteli bir şey almanı şiddetle tavsiye ederim. Seasonic, Silverstone, FSP, Cooler Master gibi markalardan takıl kafana göre. Bütçeyi sıkıntılı diye çok adi şeyler alma. Eşit dağıtmaya çalış.

B350M Gaming pro modelini satın aldım. Kasaya monte ederken ne oldu sizce ? Alnımdan bir damla ter şıp diye tam ortasına düştü. İçim gitti içim, ama birşey olmaz sanırım ?

B350M Gaming pro modelini satın aldım. Kasaya monte ederken ne oldu sizce ? Alnımdan bir damla ter şıp diye tam ortasına düştü. İçim gitti içim, ama birşey olmaz sanırım ?
Neresine düştü?

@CanMoran Hayırlı olsun. Etiketin bildirimi gelmedi, biraz geç olmuş sanırım. Ter ile alakalı bir şey olacağını pek sanmıyorum.

@Xample-47 Neko'nun önerdiği EVGA da en az saydığın markalar kadar kaliteli.
Evga'yı önerdiği için yazmadım, ek olarak farklı markalara bakıp hangisini isterse seçsin diye yazmıştım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı