Oyun yayını yapmak için sistem tavsiyesi

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Bir arkadaşıma bahsettiğim oyunlar için yayın ve oyun sistemi toplamak istiyoruz. Ama bütçe belirtemedim çünkü mümkün mertebe ucuz olması gerekiyor. Bu oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak parçalar için tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Kaliteli yayın için en az Ryzen 3500x/3600 alman lazım onu söyliyeyim ve bu sistem hangi oyunun yayınını yapacağına göre değişir.
Pubg mobile csgo fortnite gibi
Hocam bütçe verin, lütfen.
Kral bütçeyi dediğim gibi en düşük seviyede tutmaya çalışacağız. Bize bu oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir sistem topluyoruz. Mesela anakart için b450 tomahawk Max değilde b450 a pro almak gibi.

Çift bilgisayar önerimdir, Ryzen 3 3100, B450M, 8 GB(mümkünde 16) RAM ve RX570 işini görür
İkinci bilgisayarı da i7 4770 bir sistem dizebilirsin. Ucuz ve en kaliteli şekilde yayınını yaparsın
Edit: Ek olarak 450-500 liralık Capture Card veya OBS eklentilerine bakmanı öneririm

Yani en az bir 6000 çıkar gözden o da en az diyorum Ryzen 3500X-3600'lü siste

Yani en az bir 6000 çıkar gözden o da en az diyorum Ryzen 3500X-3600'lü sistem için.
6000 TL problem değil. Dediğim gibi bütçe belirtmek önemli ama f/p işimizi gorecek bir sistem ve parça önerisi istiyoruz.
Çift bilgisayar önerimdir, Ryzen 3 3100, B450M, 8 GB(mümkünde 16) RAM ve RX570 işini görür
İkinci bilgisayarı da i7 4770 bir sistem dizebilirsin. Ucuz ve en kaliteli şekilde yayınını yaparsın
Edit: Ek olarak 450-500 liralık Capture Card veya OBS eklentilerine bakmanı öneririm
İ5 4590 sistemi var onu satıp tek bilgisayar yapmak istiyor. O beceremez 2 bilgisayar felan

Bu olmadı sanki ya. @Samotne Ciasteczka @enonertetanem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı