haydario Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 9 Makaleler 1 5 Eylül 2019 #11 Random.Person dedi: Epic Games oyunu denetlemeden satışa sunmuyor, Steam gibi çöplük olmasın diye belirli şartları sağlaması lazım. Genişletmek için tıkla... peki epic te nasıl yayınlarım
Random.Person dedi: Epic Games oyunu denetlemeden satışa sunmuyor, Steam gibi çöplük olmasın diye belirli şartları sağlaması lazım. Genişletmek için tıkla... peki epic te nasıl yayınlarım
ernck Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 12 22 Aralık 2020 #12 Roux dedi: Google Play Store de nasıl oyun yayınlanıyor? Genişletmek için tıkla... 25 dolara geliştirici hesabı oluşturup diğer oyunları da bedavaya yayınlıyorsun. Google Play Console'dan.
Roux dedi: Google Play Store de nasıl oyun yayınlanıyor? Genişletmek için tıkla... 25 dolara geliştirici hesabı oluşturup diğer oyunları da bedavaya yayınlıyorsun. Google Play Console'dan.
K KuadoEjderi Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #13 haydario dedi: peki epic te nasıl yayınlarım Genişletmek için tıkla... şurada ayrıntılar mevcut. Kimse yorum yapmamış ben buldum atayım dedim. Publish Apps, Games and Software on the Epic Games Store. Learn how to publish apps, games and software on the Epic Games Store to access over 100M players on PC and Mac. www.epicgames.com
haydario dedi: peki epic te nasıl yayınlarım Genişletmek için tıkla... şurada ayrıntılar mevcut. Kimse yorum yapmamış ben buldum atayım dedim. Publish Apps, Games and Software on the Epic Games Store. Learn how to publish apps, games and software on the Epic Games Store to access over 100M players on PC and Mac. www.epicgames.com
2 232235 Hectopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2020 #14 Oyununuzun konusu ve düşündüğünüz platformdaki oyuncuların sevdiği konulara göre bir yüzde hazırlayıp üstte kalan platforma yönelmenizi tavsiye ederim.
Oyununuzun konusu ve düşündüğünüz platformdaki oyuncuların sevdiği konulara göre bir yüzde hazırlayıp üstte kalan platforma yönelmenizi tavsiye ederim.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 23 Aralık 2020 #15 Arkadaşlar konu eski.
1700 Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mayıs 2021 #16 itch.io App Store GoG