E Emre3465 Zeptopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun yayınlari için mikrofon lazım. Ne onerebilirsiniz bana?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Genelde HyperX quadcast kullanılıyor ama onlar çok pahalı. Ben Razer Seiren Mini kullanıyorum. HyperX kadar çok özelliği yok ama yetiyor. RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr
Genelde HyperX quadcast kullanılıyor ama onlar çok pahalı. Ben Razer Seiren Mini kullanıyorum. HyperX kadar çok özelliği yok ama yetiyor. RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 Çok profesyonel şekilde yapmayacaksan ve iyi bir kulaklığın yoksa, bence iyi bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullan.
Çok profesyonel şekilde yapmayacaksan ve iyi bir kulaklığın yoksa, bence iyi bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullan.