K kaan_01 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 101 3 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. Oyun yükleme esnasında CPU ısı değeri 89 dereceleri gösteriyor. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Speshy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #2 Bir sürü değişken var işlemci modeli soğutma termal macun durumu kalitesi biraz daha bahsetmen gerektiğini düşünüyorum.
Bir sürü değişken var işlemci modeli soğutma termal macun durumu kalitesi biraz daha bahsetmen gerektiğini düşünüyorum.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 İşlemci nedir? Kasa nedir? Stok fan mı kullanıyorsunuz? En son ne zaman termal macun yeniledin?
K kaan_01 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 101 3 Ağustos 2021 #4 Speshy dedi: Bir sürü değişken var işlemci modeli soğutma termal macun durumu kalitesi biraz daha bahsetmen gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba PC'yi daha yeni Sinerji Bilgisayar'dan topladım. (Hazır sistem seçeneği) İşlemci: Ryzen 9 5900x Soğutucu: MSI MAG 360R Kasa: MSI Sekira 100R EfeKanagül dedi: İşlemci nedir? Kasa nedir? Stok fan mı kullanıyorsunuz? En son ne zaman termal macun yeniledin? Genişletmek için tıkla... Merhaba PC'yi daha yeni Sinerji Bilgisayar'dan topladım. (Hazır sistem seçeneği) İşlemci: Ryzen 9 5900x Soğutucu: MSI MAG 360R Kasa: MSI Sekira 100R
Speshy dedi: Bir sürü değişken var işlemci modeli soğutma termal macun durumu kalitesi biraz daha bahsetmen gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba PC'yi daha yeni Sinerji Bilgisayar'dan topladım. (Hazır sistem seçeneği) İşlemci: Ryzen 9 5900x Soğutucu: MSI MAG 360R Kasa: MSI Sekira 100R EfeKanagül dedi: İşlemci nedir? Kasa nedir? Stok fan mı kullanıyorsunuz? En son ne zaman termal macun yeniledin? Genişletmek için tıkla... Merhaba PC'yi daha yeni Sinerji Bilgisayar'dan topladım. (Hazır sistem seçeneği) İşlemci: Ryzen 9 5900x Soğutucu: MSI MAG 360R Kasa: MSI Sekira 100R
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 Hocam kasanın yan kapağını açabilirsiniz. Kasanın hava akışı pek iyi değil önünün yarısı kapalı yarısında da 1 tane fan var yanlarındaki ızgaralar yetersiz geliyor.
Hocam kasanın yan kapağını açabilirsiniz. Kasanın hava akışı pek iyi değil önünün yarısı kapalı yarısında da 1 tane fan var yanlarındaki ızgaralar yetersiz geliyor.