Steam Oyun yüklerken %72'de kaldı

Duman_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Steam'de bir oyun satın aldım. Sıkıntısız bir şekilde yükleniyordu şimdi ise %72 kaldı ve saat kendiliğinden değişmeye başladı. Bir anda 15, 7, 8 olmaya başladı ve kaç dakikadır çözmeye çalışıyorum internetimde bir sıkıntı gözükmüyor bellekte de öyle. Yenden başlattım, belleği temizledim, Steam'e aç kapa yaptım ama olmuyor düzelmiyor ne yapacağım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-05_234555534.png
    resim_2024-11-05_234555534.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Steam'de bir oyun satın aldım. Sıkıntısız bir şekilde yükleniyordu şimdi ise %72 kaldı ve saat kendiliğinden değişmeye başladı. Bir anda 15, 7, 8 olmaya başladı ve kaç dakikadır çözmeye çalışıyorum internetimde bir sıkıntı gözükmüyor bellekte de öyle. Yenden başlattım, belleği temizledim, Steam'e aç kapa yaptım ama olmuyor düzelmiyor ne yapacağım.

Disk sağlığınızı bir kontrol ediverin.

Oyunu diske yazamaya çalışınca hata veriyor hocam farklı bir diskiniz varsa ona yüklemeyi deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı