Steam Oyun yüklerken ağ artıyor ancak disk yazmıyor

ardaali

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Steam'den GTA yüklemeye çalışıyorum, ama yüklerken biraz yükleyip sonrasında ağın ve diskin 0/0 olması ama bir süre geçtikten sonra ağ artıyor fakat disk hâlâ 0 ilk başta diskte bir sorun vardır diye düşündüm fakat USB takıp onu biçimlendirince yine aynı sorun oldu ve bu sadece GTA'da olmuyor Steam üzerindeki oyunlarda oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam internette sıkıntı var sanırsam genel olarak. Sorun senden değil muhtemelen.

Selam internette sıkıntı var sanırsam genel olarak. Sorun senden değil muhtemelen.

Onu da düşündüm dostum internete reset attım fakat yine aynı oluyor ama internetin uploadı çok düşük ondan olabilir mi?

Hayır senin yapabileceğin bir şey yok açıkcası. Eğer forumlara bakarsan internetle ilgili sıkıntı yaşayan insanları görebilirsin. Aralarında sanırsam steamde sıkıntı yaşayanlarda var. Genel (Ülke veya dünya geneli) bir sıkıntı sanki. O yüzden o forumları takip etmen daha faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…