Steam Oyun yüklerken disk kullanımı düşüyor

ahmet616161

Decapat
Daha fazla  
Steam'den God of War: Ragnarok ön sipariş olarak aldım ve önyükledim, şimdi oyun yayınlandı ve yüklemeye çalıştığımda disk yüksekten başlayıp azalarak 0'a düşüyor ve yüklenmiyor bunun sebebi ve çözümü nedir?(başka oyunları yüklerken herhangi bir sorun yok gta vs normal bir şekilde yükleniyor)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-19 185419.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-19 185419.png
    387,7 KB · Görüntüleme: 39
Steam'in onyukleme sistemi bozuk. Bazen NVMe SSD ve üst seviye işlemci olsa bile saatler sürüyor on yüklemeden çıkartma yapması. Onun yerine oyunu silip baştan yüklemek genelde daha hızlı oluyor. Tabii internet hızınıza da bağlı.

Steam'in onyukleme sistemi bozuk. Bazen NVMe SSD ve üst seviye işlemci olsa bile saatler sürüyor on yüklemeden çıkartma yapması. Onun yerine oyunu silip baştan yüklemek genelde daha hızlı oluyor. Tabii internet hızınıza da bağlı.
hocam denedim fakat oyunuda silemiyorum %97 inmiş gözüküyor sağ tık kaldır yapıyorum silindi diyor yükleme başlatıyorum hala %97 den devam ediyor inmiyor

@ahmet616161 bu problemi düzeltmek için steamapps klasorundeki "depotcache" klasörünü silin hocam. On yüklenen oyunların dosyaları orada tutuluyor. O klasörü silince indirme baştan başlıyor.

Daha sonra tekrar deneyebilirsin dediğim gibi oyun inmemiş diskte kapladığı yer 300 MB.
böyle gözüküyor ama diskte 0 yer kaplıyor ben anlamadım

@ahmet616161 bu problemi düzeltmek için steamapps klasorundeki "depotcache" klasörünü silin hocam. On yüklenen oyunların dosyaları orada tutuluyor. O klasörü silince indirme baştan başlıyor.

Çok sağ ol hocam sorun çözüldü bir daha Steam'den önyükleme yapmayacağız anlaşıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı