Steam'den God of War: Ragnarok ön sipariş olarak aldım ve önyükledim, şimdi oyun yayınlandı ve yüklemeye çalıştığımda disk yüksekten başlayıp azalarak 0'a düşüyor ve yüklenmiyor bunun sebebi ve çözümü nedir?(başka oyunları yüklerken herhangi bir sorun yok gta vs normal bir şekilde yükleniyor)
Steam'den God of War: Ragnarok ön sipariş olarak aldım ve önyükledim, şimdi oyun yayınlandı ve yüklemeye çalıştığımda disk yüksekten başlayıp azalarak 0'a düşüyor ve yüklenmiyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
Steam'in onyukleme sistemi bozuk. Bazen NVMe SSD ve üst seviye işlemci olsa bile saatler sürüyor on yüklemeden çıkartma yapması. Onun yerine oyunu silip baştan yüklemek genelde daha hızlı oluyor. Tabii internet hızınıza da bağlı.
Steam'in onyukleme sistemi bozuk. Bazen NVMe SSD ve üst seviye işlemci olsa bile saatler sürüyor on yüklemeden çıkartma yapması. Onun yerine oyunu silip baştan yüklemek genelde daha hızlı oluyor. Tabii internet hızınıza da bağlı.
hocam denedim fakat oyunuda silemiyorum %97 inmiş gözüküyor sağ tık kaldır yapıyorum silindi diyor yükleme başlatıyorum hala %97 den devam ediyor inmiyor
@ahmet616161 bu problemi düzeltmek için steamapps klasorundeki "depotcache" klasörünü silin hocam. On yüklenen oyunların dosyaları orada tutuluyor. O klasörü silince indirme baştan başlıyor.
@ahmet616161 bu problemi düzeltmek için steamapps klasorundeki "depotcache" klasörünü silin hocam. On yüklenen oyunların dosyaları orada tutuluyor. O klasörü silince indirme baştan başlıyor.