Steam Oyun yüklerken diskten depolama azalmıyor

Nortex

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Steam'den RDR2 kuruyorum. Fakat disk alanımdan yemiyor fakat oyun yükleniyor gözüküyor sıkıntı çıkar mı?

Arkadaşlar şu anda Steam'den RDR2 kuruyorum. Fakat disk alanımdan yemiyor fakat oyun yükleniyor gözüküyor sıkıntı çıkar mı?

Oyunu yükle tuşuna bastığında Steam otomatik olarak oyunun tamamen kurulmuş gibi Windows'a gösterir, basitçe sen yükleme tuşuna bastığın anda zaten o oyun kaplayacağı alanı kapladı.

Steam yüklenecek oyunu seçtiğinizde o oyun için anında depolamadan yer ayırır. Oyun yüklendikçe depolamadaki yer azalmaz çünkü oyunu indirmeye en başta izin verdiğinizde Steam zaten gerekli alanı ayırır.
Bir sorun oluşmaz.

Sen yüklemeye başladığında 500 GB alanın var. 100 GB bir oyunu yüklemek için butona bastın ve kabul ettin. Bastığın an o butona diskinden 100 GB eksiltir ve 400 GB gösterir. Ayırdığı alana oyunu indirir, daha fazla düşmez.

Oyunu yükle tuşuna bastığında Steam otomatik olarak oyunun tamamen kurulmuş gibi Windows'a gösterir, basitçe sen yükleme tuşuna bastığın anda zaten o oyun kaplayacağı alanı kapladı.
Fakat oyunun yüklemesini başlatmadan önce diskte 212 gb boş alan vardı hala aynı.

Daha önceden başlatmıştım 1 gb olmadan durdurdum ondan olabilirmi.

Fakat oyunun yüklemesini başlatmadan önce diskte 212 gb boş alan vardı hala aynı.
Tek diskiniz mi var? Normal şartlarda önceden ayırması lazımdı.

Evet tek diskim var. Ama yüklemeyi önceden bir kere başlatmıştım ondan olabilirmi.
Başlattın ve şimdi devam mı ettiriyorsun? Eğer öyle ise evet zaten ilk başlatmanızda ayırmıştır alanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…