PC'yi birkaç gün önce formatladım, formattan önce bir sıkıntı yoktu. Epic Games üzerinden oyun yüklemeye çalışırken görseldeki hatayı veriyor. Steam'de herhangi bir sorun yok, oradan yükleyebiliyorum. Yönetici olarak çalıştırma, farklı dizine kurma falan denedim düzelmedi, yardımcı olabilecek var mı?
Hocam sanırım çözdüm BIOS'tan EXPO veya XMP ayarını kapatın Epic'i kendi sitesinden yükleme dosyasından kaldırın aynı dosyadan tekrar yükleyince çözüldü.
Hocam biraz daha detaylı anlatır mısınız bunun için 10 kere Windows'u sıfırladım Rufus'la vs kurdum ama ne Epic Games'ten oyun indiriliyor ne Windows Update yapılıyor sürekli 1 güncelleme bozuk kalıyor, uygulamalar arada kendini yeniliyor vs umarım SSD bozulmamıştır.
Arkadaşlar bilgisayarı 10.kez formatladıktan sonra bir çözüm yolu denedim ve başarılı oldu. Yeni bir Epic Games hesabı açtım ve Rocket League ile Fortnite'yi oradan indirince oyun indi. Ücretsiz oyunlar için iyi hoş ancak ben buradan Miles Morales satın almıştım onu nasıl indireceğim bilmiyorum.