micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.492 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-12-06 204046.png 149,3 KB · Görüntüleme: 87
Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #2 Uyuşmuyor. Ben simülasyon oyunlarından zevk alıyorum. Fishing Barents Sea gibi.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2023 #3 micheal owen dedi: Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Growtopia...
micheal owen dedi: Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Growtopia...
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 micheal owen dedi: Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benzer, ancak Genshin Impact ve anime oyunlarını sevmiyorum. Daha çok RDR2, Witcher ve FIFA tarzı oyunlar hoşuma gidiyor.
micheal owen dedi: Forumda kimlerle oyun zevklerimiz uyuşuyor merak ettim uyuşuyor mu? Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benzer, ancak Genshin Impact ve anime oyunlarını sevmiyorum. Daha çok RDR2, Witcher ve FIFA tarzı oyunlar hoşuma gidiyor.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 Futbol sevmen uyuşmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
B Birgenç Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #6 Tek oynuyorsam su aralar Rusta sardım alalı 2 hafta oldu galiba 150 saat yaptım tabii ki çok fazla gelmeyebilir ama zaman buldukça Rust giriyorum şu aralar en çok zevk aldığım oyun farklı oyunlara çok yonelemiyorum çünkü oynayacak kimsem yok.
Tek oynuyorsam su aralar Rusta sardım alalı 2 hafta oldu galiba 150 saat yaptım tabii ki çok fazla gelmeyebilir ama zaman buldukça Rust giriyorum şu aralar en çok zevk aldığım oyun farklı oyunlara çok yonelemiyorum çünkü oynayacak kimsem yok.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 Yok uyuşmuyor. micheal owen dedi: Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kısaca sıra tabanlı olmayan her oyun Son düzenleme: 6 Aralık 2023
Yok uyuşmuyor. micheal owen dedi: Sizler hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kısaca sıra tabanlı olmayan her oyun
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #8 totra_proska dedi: Yok uyuşmuyor. Eki Görüntüle 2043645 Genişletmek için tıkla... İşte aradığım oyunlar. (RDR2 eksik)
totra_proska dedi: Yok uyuşmuyor. Eki Görüntüle 2043645 Genişletmek için tıkla... İşte aradığım oyunlar. (RDR2 eksik)
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.492 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 TimoLoX dedi: Benzer, ancak Genshin Impact ve anime oyunlarını sevmiyorum. Daha çok RDR2, Witcher ve FIFA tarzı oyunlar hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... RDR2 4 kere bitirdim Witcher'da beni pek saramadı.
TimoLoX dedi: Benzer, ancak Genshin Impact ve anime oyunlarını sevmiyorum. Daha çok RDR2, Witcher ve FIFA tarzı oyunlar hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... RDR2 4 kere bitirdim Witcher'da beni pek saramadı.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #10 TimoLoX dedi: İşte aradığım oyunlar. (RDR2 eksik) Genişletmek için tıkla... Kadraja sığmadı o